السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

سجل في منتدياات دملو بلدنا مش هتخسر حاجه

افلام,برامج,اغاني شعبي,ريمكسات,كل ده وفيه اكتر سجل و إنضم لأسـره أكتر من 2500 عضـو
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

سجل في منتدياات دملو بلدنا مش هتخسر حاجه

افلام,برامج,اغاني شعبي,ريمكسات,كل ده وفيه اكتر سجل و إنضم لأسـره أكتر من 2500 عضـو
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نجم بلدنا
مــــبدع فــــــعال
مــــبدع فــــــعال
نجم بلدنا


عدد المشاركات : 107
النقاط الذهبيـة : : 159
نقاط السمـــعة : : 0
تاريخ التسجيل : 16/04/2009

معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار Empty
مُساهمةموضوع: معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار   معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار Icon_minitime1السبت ديسمبر 05, 2009 3:02 pm


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





مقادير ثابتة



أولا نضع فلفل أحمر مقطع + كرفس مقطع+ بصلة صغيرة مقطعة في طنجرة على
النار مع شوية زيت زيتون ونقلبهن تقريبا خمس دقائق على نار هادئة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ثانيا:
نضع رب البندوة مش معجون بكون زي المي وبذور البندورة فيه يعني مجروش مع فلفل وملح ونتركهن على نار هادئة مدة 30 دققة حتى تشتد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ثالثا:

نضع في مقلاة على النار شوية زيت زيتون وبصلة صغيرة حمرا ونقلبهن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


رابعا:

نضع اللحمة المفرومة ونقلبها جيدا مع شوية ملح وفلفل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


عند الاستواء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


خامسا:

نضع خليط اللحمة فوق خليط رب البندورة بعد ما اشتد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


سادسا:

نشيلها عن النار ونضع جبنة(ما انتبهت لنوع الجبنة اللي حطتها هي مثل
الكريم جيز في علبة وذابت مع المكونات) أنا حطيت مازارولا وشوية بارمزان
جيز +ملعقة صغيرة نعنع أخضر مفروم (ما صورته )طعمته جنان


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الصورة النهائية للطبق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وهذا الصحن لأول وحدة بترد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

منقوووووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
™MR:ĞôMĞØMΛ
¨™¤¦ الــريــس الكــبيـــر¦¤™¨
™MR:ĞôMĞØMΛ


عدد المشاركات : 4583
النقاط الذهبيـة : : 9939
نقاط السمـــعة : : 3579
تاريخ التسجيل : 23/03/2009

معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار Empty
مُساهمةموضوع: رد: معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار   معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار Icon_minitime1الثلاثاء ديسمبر 08, 2009 6:05 am


فل عليـــك يــأ حسن يـــا صحبى .... تسلم إيدك يــا شيف

وووويلكم بــأك يــا حج ... وتحيــاتى يــا نجم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://akramdamallo.yoo7.com
محمد سعد
مـــبدع مـــــــتالق
مـــبدع مـــــــتالق
محمد سعد


عدد المشاركات : 478
النقاط الذهبيـة : : 587
نقاط السمـــعة : : 2
تاريخ التسجيل : 16/07/2009

معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار Empty
مُساهمةموضوع: رد: معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار   معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار Icon_minitime1الأربعاء ديسمبر 16, 2009 1:26 am

تسلم إيديك يـــا شيف .... إيه الجمـــال داااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
معكرونة ايطالية بالجبنة و الخضار
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الارز بالجمبري و الخضار تحفة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: قســم شبــــابـــ فــــ بنــــــــات :: مــطــابــخــ بــلــدنـــا-
انتقل الى: