المقادير :-
=====
كيلو بطاطس مسلوقه ومقشره ومهروسه
ربع كيلو لحمه
مفرومه ومطبوخه
بقدونس مفروم ناعم
بيضه
3 ملاعق طعام بقسماط ( شابوره
)
ربع كاسة زبده
ملح حسب الرغبه
الطريقه:- :-
=====
ضعي البطاطس
في زبديه والبيضه والملح وتجن باليد.
تقسم البطاطس الى قسمين .
ادهني الصينيه
بسمنه ورشي كمية البقسماط فيها.
افردي عجينة البطاطس في الصينية
اطبخي
اللحمه المفرومه مع البصل والبقدونس بالطريقه العاديه وضعيها على طبقة البطاطس
بالتساوي
افردي الطبقه الثانيه من عجينة البطاطس وتساوى باليد
يرش باقي
البقسماط وتخبز في الفرن الى ان تستوي وتنضج.